Tot 30 juni 2020 vrijwel volledig volgeboekt! (Tot 30 juni, uitsluitend plek voor vaste gasten!)A-Style is goedkoper, beter en completer
Onze beautydagen zijn ALL-IN!

Vriendinnendag

De gezelligste verwendag

Geheel verzorgde beautydag met o.a. heerlijke wellness en beautybehandelingen. Speciaal voor vriendinnen of zussen.


Only beautydag

Luxe wellness zonder sauna

Geheel verzorgde beautydag met o.a. gezichtsbehandeling, massage, wellness, luxe lunch en veel meer

I.v.m. de zeer grote vraag naar dit arrangement, is de 'Only beautydag' tot juni 2020, uitsluitend voor vaste gasten te boeken.!


Moeder - Dochterdag

Heerlijk samen vertroeteld worden

Dagje wellness, compleet verzorgd. Heerlijke ontspannen met o.a. beauty, wellness en privé sauna.


Vipdag

Volledig ontspannen en dagen lang nagenieten!

Meest luxe dagje wellness met privé sauna! Geheel verzorgd met o.a. luxe massages, uitgebreide gezichtsbehandeling, culinaire lunch en meer


Beautydag Man+Vrouw

Heerlijk met z'n tweeën!

Luxe dagje wellness voor (Echt)paren met o.a. Duo behandelingen! Geheel verzorgd de hele dag relaxen!


Good Morning

Er lekker tussenuit.

Een luxe 'kort' dagje wellness en beauty zonder sauna. Incl. luxe lunch.


Style & beautydag

Meest gekozen

Genieten van top tot teen

Geheel verzorgde beautydag met o.a. Massages, gezichtsbehandeling en wellness veel meer.


Zwanger Wellnessdag

Omdat je het verdient


Beauty verwendag voor die bijzondere negen maanden,


Wellness for one

Heerlijk voor jezelf


Je lekker luxe laten verwennen
Geheel verzorgd dagje beautyfarmA-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

030-737 0100

klik en bel

Over Ons

Wij zijn groots in kleinschaligheid en hebben een team van zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Wij hebben een zeer hoge waarderingen op diverse beoordelingssites, zoals op Facebook 4,8 uit 5 sterren. Een 9,3 op www.verwendagen.info; 4,7/5 op op www.kuuroord.50g.com. Google reviews 4,8/5.
Wij zijn anders dan de thermen en saunaresorts. Bij sauna's en spa's komen honderden bezoekers per dag, terwijl bij ons op een dag maar een zeer beperkt aantal gasten zijn. Reserveren is daarom ook noodzakelijk.
A-Style beautyfarm staat voor luxe, ontspanning en gezelligheid. ingang A-Style beautyfarm Winter ingang A-Style beautyfarm

A-Style beautyfarm is Uniek!

Vele bekende Nederlanders en buitenlandse gasten bezoeken ons onze unieke beautyfarm. Wij zijn groots in kleinschaligheid.
Onze beautyfarm is gezellig, luxe, knus en zeer ruim van opzet.
Er zijn Luxe zitjes en ligbanken, gezellige bar, lounge, een echte hout gestookte open haard met heerlijke stoelen waar u kunt genieten van het knetterende vuur.

Puur genieten en heerlijk ontspannen! U kunt rustig ergens liggen of zitten of juist gezellig aan de bar of bij een echte open haard met romantisch knetterend vuur. De rustieke omgeving brengt u direct in een ontspannen sfeer. Bij mooi weer kunt u in onze tuin. Met een senang kletterende watervalletjes komt u tot rust. Aan de één zijde van de watervalletjes is een terras waar u kunt genieten van een drankje. Aan de andere zijde is een zonneterras met ligbedden. Er is buiten ook een luxe lounge hoek. De schitterend aangelegde tuin met is een must bij goed weer.


Sauna's badkleding toegestaan

In onze spa, hebben wij de mogelijkheid van "sauna privé". U heeft dan met uw groepje (vanaf 2 personen) een gehele sauna afdeling voor uzelf. Geen pottenkijkers, maar heerlijk privé naar de sauna. In spa-resorts, thermen en wellnesscentra moet u naakt!, maar bij ons is het UW keuze! Wij hebben arrangementen waar 'sauna-privé' al inclusief is, zoals o.a. bij de VIPDAG en de Moeder-Dochterdag. Bij andere arrangementen is dit bij te boeken.
Dat is pas echt genieten van uw wellnessarrangement.


Damesdag

Bij veel sauna's en thermen zijn er vrouwendagen. Dit omdat het sauna publiek voor 71% uit heren bestaat. Bij onze beautyfarm is 92% van onze gasten vrouw. A-Style beautyfarm is gericht op wellness en beauty. Hoewel we 6 verschillende sauna's hebben, is de sauna-ronde slechts één van de vele onderdelen van het uw beautydag, dat vooral uit wellness en beautybehandelingen bestaat.

De gezelligste beautydag

Uw gastvrouw is er speciaal voor om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zoveel mogelijk bijelkaar blijft. Dat is wel zo gezellig en geeft volop rust. Bij ons betaald u geen toeslag als u alleen komt of met een oneven aantal. Onze beautyarrangementen zijn het meest compleet voor de laagste prijs. A-Style staat voor Wellness, Beauty en Sauna op hoog niveau!


Dé beautyfarm van bekende Nederlanders.

Vele BN'-ers en buitenlandse gasten komen speciaal naar A-Style beautyfarm en zijn er vaste gasten. Zij waarderen de kleinschaligheid, rust, de grootse ruimte, het niveau en de enorme privacy! Een beautydag bij A-Style is tot in de puntjes geregeld!Milieuvriendelijkste sauna ter wereld

Bekende Nederlanders en buitenlandse gasten A-Style beautyfarm - Nieuwegein


Dé milieuvriendelijkste sauna ter wereld.

Milieuvriendelijkste sauna ter wereld

A-Style beautyfarm heeft al sinds 2005 de duurzaamste sauna door de unieke wijze om de sauna's te verwarming. Hiervoor wordt voor een deel het zeer milieuvriendelijke stadsverwarming gebruikt. Hoe onze beautyfarm de milieuvriendelijkste ter wereld is en wat onze plannen zijn om zelfs dat nog te verbeteren ziet u in het bovenstaande schema.
Meer comfort en beter voor het milieu
Meer over dit onderwerp vindt u op onze service pagina'sOns volledige privacyverklaring vindt u hier

Wij heten u van harte welkom


A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein